Kung Fu voor Kinderen in Den Haag

Kung Fu voor Kinderen in Den Haag is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.
Deze worden in de regel ingedeeld in twee groepen. Eén van 6 t/m 8 en één van 9 t/m 13 jaar.

Ouders zijn vaak bezorgd omdat hun kinderen zo veel tijd door brengen met tv kijken of met spelletjes spelen op de computer. Kung Fu voor Kinderen in Den Haag is een gezonde manier voor kinderen om vrienden te maken en om sociale vaardigheden te verbeteren.

De training in Wing Chun Kung Fu voor Kinderen in Den Haag kan veel kinderen helpen hun concentratie, oog-handcoördinatie en algehele conditie te verbeteren. Omdat we niet in een competitieve omgeving voor wedstrijden trainen kunnen kinderen ontspannen in hun eigen tempo leren. Hierdoor zal hun zelfvertrouwen toe nemen.

Waarom Wing Chun Kung Fu voor Kinderen in Den Haag?

Wing Chun Kung Fu Voor Kinderen Den HaagOmdat Wing Chun Kung Fu trainingen interactief zijn worden door de vele uren gezamenlijk trainen vriendschappen opgebouwd. De trainingen in Wing Chun Kung Fu voor Kinderen in Den Haag leert respect, beleefdheid en goede manieren.

Zelfvertrouwen

Onze lessen werken aan het bouwen van een solide basis met haalbare doelen, die het algehele vertrouwen van de kinderen vergroten.

Discipline

Wing Chun Kung Fu is een moderne en praktische zelfverdedigingssport met respect voor de eeuwenoude tradities. Vandaar dat discipline altijd is terug te vinden in al onze lessen. Daarom is dit vaak de reden waarom ouders hun kinderen naar onze lessen sturen.

Vriendschappen

Onze lessen zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Vriendschappen zijn gebouwd op een gedeeld belang en begrip.

Omgaan met Pesten

Wing Chun Kung Fu voor Kinderen in Den Haag help om het zelfvertrouwen bij kinderen te vergroten. Hierdoor zullen kinderen minder snel pesten, maar ook minder snel zelf gepest worden.
Lid van de NWCF