Kung Fu voor Vrouwen in Den Haag

Lees hier waarom vrouwen de brute zelfverdedigingstechnieken van het Wing Chun Kung Fu voor Vrouwen in Den Haag moeten leren. Vechtsporten hebben meestal traditionele en historische wortels met een ingebed aspect van spiritualiteit. Er zijn bijna altijd wedstrijdregels en competities.

Maar Wing Chun Kung Fu voor Vrouwen in Den Haag is anders. Ten eerste is het niet een vechtsport, maar is het van oorsprong een eeuwen oude Chinese zelfverdediging- / gevechtswetenschap die is ontworpen voor de straat.

Sportregels zijn er niet. Er is geen sprake van ophouden met je aanvallen voordat je veilig onderweg naar huis bent of dat je aanvaller uitgeschakeld is.

Wing Chun Kung Fu Voor Vrouwen In Den HaagWing Chun Kung Fu voor Vrouwen maakt gebruik van snelle, explosieve bewegingen die je normaal gesproken in een schrik reactie maakt. Geen enkel doelwit is verboden. We zijn niet beperkt door wedstrijdregels. Aanvallen naar bijvoorbeeld het kruis, keel of ogen bijvoorbeeld worden juist aangemoedigd.

Wing Chun Kung Fu wordt onderwezen aan de meest elitaire gevechtseenheden ter wereld en nu wordt het wereldwijd populair bij vrouwen als zelfverdedigingsmethode.

Aangepast aan de Gewone Vrouw

Wing Chun Kung Fu voor Vrouwen in Den Haag is aangepast aan de behoeften van de gewone vrouw en voldoet aan alle voorwaarden voor effectieve zelfverdediging.

Je gaat leren omgaan met een breed scala aan scenario’s waarop vaak dezelfde technieken doeltreffend blijken te zijn.

Zes procent van alle mannen en 22 procent van de vrouwen heeft in 2017 te maken gehad met seksueel geweld. 11 procent van de vrouwen heeft geslachtsgemeenschap gehad tegen de eigen wil, tegenover een procent van de mannen.
Dat blijkt uit het rapport Seksuele Gezondheid in Nederland 2017 van onderzoeksbureau Rutgers. Het bureau ondervroeg 17.000 Nederlanders tussen de 18 en de 80 jaar oud. (Nu.nl – 18 november 2018)

Je leert je te Beschermenen met Wing Chun Kung Fu voor Vrouwen in Den Haag
In vechtsporten worden gevechten gedaan in gewichtsklassen, maar op straat is de kans groter dat een aanvaller een kleiner slachtoffer kiest. Vrouwen moeten weten hoe ze hun kleiner gestalte en lichaamsgewicht kunnen compenseren met Wing Chun Kung Fu voor Vrouwen.

Je hebt maar één kans om de aanval te stoppen, dus je moet het zo eenvoudig en effectief mogelijk doen. Val de ogen aan. Je aanvaller kan je niet blind achterna rennen. Het klinkt misschien agressief, maar je hebt geen keus. Op straat heeft hij jouw gekozen.
Lid van de NWCF