Kung Fu voor Zelfverdediging in Den Haag

Wing Chun Kung Fu is een uitstekend systeem voor zelfverdediging.
Het is erop gericht om het beginners zo snel mogelijk in staat te stellen zich op relatief eenvoudige wijze effectief te verdedigen. Vooral als je klein bent ten opzichte van potentiële aanvallers. Dan is Wing Chun Kung Fu voor Zelfverdediging in Den Haag de enige juiste keuze.

Aanvallen als Zelfverdediging

Wing Chun Kung Fu is in wezen een geniepige vorm van zelfverdediging.
Kung Fu Voor Zelfverdediging In Den HaagGeconfronteerd met een aanvaller houd je een onderdanige houding aan. Handen omhoog, doe me geen pijn – voordat je aanvalt om je agressor uit te schakelen. Dit terwijl je agressor dacht een slachtoffer uitgezocht te hebben, die hij eventjes in elkaar kon slaan..

Dit gebeurt met een niet aflatende serie stoten.
Tot wel 6 à 8 stoten per seconde begeleid door vernietigende trappen die eigen zijn aan het Wing Chun Kung Fu voor Zelfverdediging in Den Haag.

Terwijl je agressor reageert op je aanvallen, kom jij met nog meer stoten en trappen totdat je agressor niet langer een bedreiging vormt.

Wing Chun Kung Fu is in populair geworden onder burgers, militairen en wetshandhavingsinstanties over de hele wereld vanwege de eenvoud, instinctieve aard, aanpassingsvermogen en eenvoudige toepasbaarheid.

Het Wing Chun Kung Fu voor Zelfverdediging in Den Haag kan je in een relatief korte tijd leren. Sneller dan de meeste andere vechtsporten. Toch hangt het allemaal af van het oefenen totdat je jezelf automatisch kunt verdedigen zonder na te denken.
Wing Chun leert je hoe je jezelf moet verdedigen door voort te bouwen op de natuurlijke reacties van je lichaam. Het geeft je de middelen en de kracht om je tegenstander mentaal en lichamelijk te ontwapenen en te verslaan.
Terwijl je traint, bouw je uithoudingsvermogen op en slijp je je reflexen totdat je een vechtmachine bent geworden.
Verliezen is geen optie als je leven of je gezondheid er van afhangt.
Kung Fu voor Zelfverdediging in Den Haag Lid van de NWCF